Om mig

sandra wall.jpg-for-web-normal

 

 

 

 

 

 

 

 

För tolv år sedan blev min dröm om frisöryrket verklighet då jag via Hair & Nail utbildade mig till frisör 2004. Fem år senare tog jag mitt gesällbrev och har under mina sex första år haft min arbetsplats på Salong Våga Mer i Trosa.

Nu var det dags att vidareutveckla min dröm och det är med mycket glädje jag nu har min egen salong hemma på gården.

En egen hårstuga.

Jag arbetar bara med Ekologiska / Botaniska produkter och färger. Bra för dig , mig & miljön.

Jag ger alltid mitt yttersta för att kunden ska trivas med sin frisyr/behandling och ser varje möte med en kund som unik. Jag är lyhörd inför önskemål samtidigt som jag tar egna initiativ och har mycket kreativitet och idéer.

Jag går kontinuerligt på utbildningar för att ständigt uppdatera mig i det senaste inom hårmode, trender och produkter. Men vill allra främst lyfta fram passionen och kärleken till mitt yrke – jag älskar mitt jobb!

I Sjöstugan på Wappersta gård bor jag med min man Marcus och vår son Andreas & dotter Ester. Min man driver ekologiskt lantbruk och nötproduktion på gården. Med detta kan vi stolt erbjuda ett utbud på bland annat vårat eget producerat nötkött, korvar, vetemjöl , honung , potatis,ägg. Detta finns till försäljning i vår gårdsbutik Magasinet som ligger i samma byggnad som Sandras Hårstuga. Där driver svärmor och svägerskan en även inredningsbutik med en blandning av modernt & antikt. Utöver detta är jag även en riktig hästtjej och på gården står även min vackra häst Ytsje.

Jag hoppas vi ses!

Aug 26, 2014 | Posted by | Kommentering avstängd
Premium Wordpress Themes by UFO Themes